Styl a móda

Zahřej se pohledem na trendy plavky pro rok 2013

Jsi nedočkavá a už nyní se těšíš na letní nálož nových trendů? Uhas svou zvědavost už teď a jukni na překvápka, která tě čekají v oblasti plavek 2013! A že je na co těšit, nové kolekce odhalují svěží trendy.

Barvy i provedení letošních plavek jsou pestré. Záleží jen na tobě, do čeho půjdeš.

Léto plné šťavnatých kousků

Plavky 2013 budou tentokrát skutečnou lahůdkou pro všechny fashion milovnice. Návrháři si totiž pro nás připravili spoustu pestrých kousků a to ať po stránce barev, vzorů, motivů i střihů. Naservírován nám bude ale i propracovaný vzhled plavek včetně efektním doplňků. Být hvězdou pláže tak už nebude vůbec nic složitého.

Miluješ černou, ale naopak příliš nemusíš jasné barvy? Nevadí, i tyto kousky zaujmou.

Zářivé i živé tóny barev

Tentokrát zapomeň na trend nahých barev. V kurzu totiž budou především jasné a živé barvy. A čím výraznější a odvážnější, tím lépe. Zazáříš v citrusových či pomerančových tónech, tropických odstínech, dále v barvách inspirovaných oceánem (odstíny modré, zelené) i exotikou. Plavky 2013 zasáhne i color blocking a neonové barvy. I přesto, že světlé a výrazné barvy prostě poletí, setkat se můžeš v této sezóně i s různými odstíny růžové, burgundy, červené či švestkové.

Zahřej se pohledem na trendy plavky pro rok 2013
Zelená i modrá barva jsou na letošních plavkách zatraceně in.

Zahřej se pohledem na trendy plavky pro rok 2013
Tak třeba v takovýchto kouscích budeš v létě šik.

Námořnické, zvířecí nebo květinové vzory? No jasně!

Letošní sezóně plavek nikdo neodpáře květinové vzory v mini i maxi velikostech. Plavky letoška budou posety květinkami v těch nejrůznějších barvách – růžové, červené a třeba i pomerančové. Pofrčí také námořnické i americké vzory, se kterými budeš na pláži středem pozornosti. A bez jakých vzorů se letošní plavky rozhodně nemohou obejít? No přeci bez zvířecích. Takže se žirafím, zebřím i leopardím potiskem rozhodně počítej.

Zahřej se pohledem na trendy plavky pro rok 2013
Zvířecí vzory si v letošních trendech udržely své místo.

Prvky z minulých let i současnosti

Plavky na rok 2013 budou skutečně různorodé, za čímž stojí vliv prvků ze čtyřicátých, padesátých i osmdesátých let včetně současnosti. Setkat se tedy můžeš s nařasenými vršky, zipy, volánky a dalšími doplňky, extravagantními střihy, ale i se sportovním stylem, jež bude hrát prim.

Koukni také na výprodej

Některé trendy ve světě plavek rozhodně nestárnou, a proto se při výběru nových plavek určitě jukni také na výprodej plavek, ve které můžeš najít velmi pěkné kousky za férové ceny. Při výprodeji plavek se určitě nevyplatí otálet. A jaké konkrétní typy plavek budou letos top?

Bandeau bikiny

Kromě klasických bikin vyhrávají letos na plné čáře i bandeau bikiny. Nosit je můžeš buďto s ramínky zavázanými za krkem, ale i bez nich. Pokud navíc zvolíš bandeau plavky s nařaseným vrškem a tím správným vzorem, bude tvé poprsí opticky plnější.

Retro bikiny s vysokým pasem

Bikiny s vysokým pasem jsou zpět a letos patří mezi jedničky. Dokonale podpoří ženské křivky a zakryjí problémové partie. Pořídit si můžeš bikiny s nižším, ale i vysokým pasem sahajícím až nad pupík.

Monokiny

Žhavé monokiny zůstaly v žebříčku trendy plavek i letos. Vévodit budou především monokiny komplikovanějších střihů, ale třeba i s uvazováním kolem pupíku.

Zahřej se pohledem na trendy plavky pro rok 2013
Monokiny mohou mít mnoho provedení. Jak se ti líbí třeba tahle?

Pokud tě zajímají další překvápka a zajímavé tipy pro letošní léto, podívej se už nyní na www.luxusnipradlo.cz, kde najdeš značkové a kvalitní plavky, které tě nezklamou.

Štítky