Sex a vztahy

Leo se rozparádil při předávání anticen Zlatý David 2012

Leo Beránek se rozhodl, že se stane hvězdou českého rapu, jelikož si myslel, že na to má. Jeho dosavadní tvorba však nyní byla oceněna anticenou a jeho reakce tě možná šokuje.

Říká mu něco slovo soudnost?
zdroj: media.super.cz

Tvůj směr je fabrika, můj Bangkok

Vyučený číšník Leo Beránek se „proslavil“ reality show Hotel Paradise, která byla zaměřená na skupinu lidí, kteří mají rádi lidskou zvrácenost nebo si myslí, že nechat se zavřít do vily a chovat se jako cvičené opice v kleci je úplně normální.

K tomu snad ani není co dodat…
zdroj: facebook.com

Bohatý tatínek a výchova nejde k sobě

Už to tak bývá, že děti prachatých rodičů se většinou chovají jako rozmazlení fracci a všichni, kteří toto chování považují za nenormální, samozřejmě závidí. A tak se nechvalně známý Leo rozhodl, že z něho bude velký umělec a česká scéna mu padne k nohám. Bohužel při velké absenci talentu je i velké množství peněz k ničemu. A jelikož jsou jeho texty tak duchaplné a je v nich tolik moudra „Kamarád ti nevojede tvojí mladou, potom co odjedeš na dovolenou s jinou ku*vou,“ tak satisfakce na sebe nenechala dlouho čekat a Leo byl vyhlášen za nejhoršího zpěváka roku.

Neunesl neúspěch?

Ve středu se zúčastnil předávání anticen Zlatý David v klubu Roxy a dopadlo to naprostým fiaskem. Nejdříve začal publiku nadávat do lopat a bu*erantů a poté i plivat. Jeho chvástání, kolik si vydělal peněz, už přesahovalo meze a místo velkého frajerství se pěkně ztrapnil. Své chování nedokázal ovládnout ani po skončení akce a údajně zmlátil kolemjdoucího do bezvědomí, což Leo na svém facebook profilu razantně odmítá.

„Tohle se stane s každým člověkem, kterému lítaj pečení holubi do huby od mala zadarmo. Každý, kdo si přijde k penězům zadarmo, je vymletý idiot, protože si je nemá proč vážit, když je dostal ZA NIC.“ (Lucie, 20)

Leo
Doufejme, že s Leem nepřišla Nová doba.
zdroj: facebook.com